Skip links

De Nieuwe Schuur is schitterend gelegen aan de rand van het dorp Herpt met uitzicht over het weidse landschap

De Nieuwe Schuur beschikt over een theaterzaal, een panoramazaal, vier projectkamers met gelegenheid om te slapen en een eigen badkamer, een riante keuken -ideaal om samen te koken of te gebruiken voor catering- met een bijkeuken en een (jazz)kelder waar je ook tafelvoetbal en pingpong kan spelen. Er zijn overdekte terrassen met een geweldige tuin om te relaxen, buiten te koken en te eten en voor sport en spel. Wandelen en fietsen is heerlijk in de omgeving naar het historische plaatsje Heusden, de Loonse en Drunense Duinen en de bourgondische stad Den Bosch. 

De begane grond is rolstoeltoegankelijk met een mindervalidentoilet. Er zijn voldoende parkeerplaatsen met de mogelijkheid voor het opladen van elektrische auto’s.

De Theaterzaal

Begane grond

De Theaterzaal is geschikt voor 80-100 personen in theateropstelling en uitgerust met de modernste theatertechniek inclusief film en geluid.

De Theaterzaal heeft een weldadig uitzicht over het landelijk gebied; rondom zijn grote glazen deuren die openen naar de overdekte terrassen. De Nieuwe Schuur is daarmee een all-weather locatie. De acoustiek is fantastisch voor muziek, theater, dans en film. De zaal is volledig te omsluiten met theatergordijnen en heeft een groot filmscherm met hoogwaardige projectie en audio.

Daarnaast is er in de kelder een toneelberging voor stoelen, tafels, podia en decors. Via een luik kan alles naar de theaterzaal getakeld worden.

De keuken

Begane grond

Op de begane grond, grenzend aan de overdekte terrassen, is een professionele, gezellige keuken met leuk uitzicht op de straat en veel licht.

De keuken is van alle gemakken voorzien: twee afwasmachines, twee ovens, een grote elektrische kookplaat, drie verrijdbare bartafels en een volledige keukeninventaris. Op het aansluitende overdekte terras kan een Green Egg of BBQ geplaatst worden.

De (Jazz)kelder

Kelder

Een blikvanger is de Jazzkelder met de zwarte toneelgordijnen, een sprankelend kobaltblauw kleed op de vloer en dimbare plafond- en staande lampen. Je waant je in jazzclubs als Blue Note, Smoke, Smalls of Birdland: je bent alleen niet in New York, maar veel dichterbij – in Herpt! De perfecte plek voor musici om te jammen en te improviseren.

En als het geen muziek hoeft te zijn is er gelegenheid om er te pingpongen en tafelvoetbal te spelen.

De Panoramazaal

Tweede verdieping

De Panoramazaal is een sensatie: een fantastische houten zolder met rondom uitzicht over het weidse landschap.

In de Panoramazaal, met eigen pantry, kan worden vergaderd met 6-15  personen. De zaal kan ook worden gebruikt voor kleine optredens, yogasessies of een afsluitende borrel.

De Projectkamer(s)

Eerste en tweede verdieping

Op de eerste en tweede verdieping zijn vier projectkamers. Ze zijn flexibel ingericht, zodat deze ook als slaapgelegenheid gebruikt kunnen worden, met ieder een eigen badkamer.

De kamers op de eerste verdieping hebben beiden een geheim: de bedstedes die iedereen leuk vindt om juist daar te slapen.

De kamers zijn buitengewoon geschikt om er in te werken of kleine overleggen te voeren. Bijvoorbeeld als een groot gezelschap uiteengaat om in kleine groepjes te brainstormen. Alle kamers zijn smaakvol ingericht met mooie kunst aan de muur.

Het Rietenhuisje

Heerlijkheid Herpt

Op het landgoed tegenover De Nieuwe Schuur staat een grote moderne boerderij met drie authentieke boerenhuisjes: het Rietenhuisje, het Bakhuisje en het Buijshuisje.

Het Rietenhuisje, prachtig afgedekt met een rieten dak, is comfortabel ingericht met een moderne keuken, een gezellige woonkamer met houtkachel, een slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer. Het Rietenhuisje heeft het mooiste uitzicht over het landschap en zicht op De Nieuwe Schuur. En is ook zeer geschikt om vergaderingen of brainstormsessies te houden.

Het Bakhuisje

Heerlijkheid Herpt

Ernaast staat het Bakhuisje; hier werd vroeger het voer voor de varkens gekookt. Het is een lief klein huisje, comfortabel ingericht, beschikt over een kleine woonkamer met houtkachel, een complete kitchenette, slaapkamer met een tweepersoonsbed en badkamer.

Het Buijshuisje

Heerlijkheid Herpt

Het Buijshuisje is een apart gezellig huisje met een eigen ingang onder het rieten- en pannendak van de boerderij. Het is comfortabel ingericht met een moderne en goed ingerichte kitchenette en magnetron.

Het heeft een gezellige woonkamer met prachtig uitzicht, een slaapkamer met tweepersoonsbed en in de woonkamer een bank (met twee eenpersoonsbedden). Daarnaast heeft het een aparte badkamer en buiten een leuk terras. Het uitzicht vanuit het Buijshuisje is fantastisch.

De Burgemeester Buijskamer

Heerlijkheid Herpt

De Burgmeester Buijskamer, in de nieuwgebouwde boerderij tegenover De Nieuwe Schuur, is ideaal voor bijeenkomsten met 8-12 personen. Het is een zeer geschikte ruimte voor inspiratie, creatieve brainstormsessies en trainingen, de huiselijke intimiteit en het weidse landschap scheppen de sfeer voor nieuw denken.

De ruimte van 165 m2 is ingericht met een grote vergadertafel, een Hella Jongeriusbank en 4 Eames-loungestoelen, een tv-scherm en een houtkachel. Aangrenzend is er een grote volledig uitgeruste professionele keuken van 60 m2.

De Burgemeester Buijskamer heeft een magnifiek uitzicht over het landelijk gebied en op De Nieuwe Schuur. Bij mooi weer is het terras en de heerlijke tuin achter de boerderij een ideale plek voor ontspanning of voor lunch en diner.