Skip links

Culturele Verhuur: Werkplaats voor repetities en try-outs

De Nieuwe Schuur heeft het hart verpand aan de cultuursector, met name aan podiumkunstenaars die vaak tegen de stroom in hun weg omhoog moeten vinden. We geloven heilig in de kracht van kunst en bieden daarom kunstenaars de ruimte, de voorzieningen en de inspirerende omgeving om hun toneel-, dans-, muziek-, film- of theaterproductie voor te bereiden, filmopnames te maken of opvoeringen te verzorgen. 

De theaterzaal van De Nieuwe Schuur is ingericht voor conferenties en lezingen, discussies en presentaties en biedt daarnaast optimale faciliteiten voor repetities, try-outs en voorstellingen, besloten dan wel met publiek.

Voor wie in klein verband wil werken is er in de nok van het gebouw nog een sfeervolle kleine zaal.

Ter beschikking staan comfortabele slaapvertrekken, badkamers, een complete keuken voor ontbijt, lunch of diner en een heerlijke buitenruimte.

De Nieuwe Schuur vraagt aan kunstenaars een bescheiden vergoeding voor het gebruik van de ruimtes. Dat maken we mogelijk door voor bedrijven en instellingen een wat hoger tarief te berekenen. We proberen natuurlijk een verbinding tussen deze twee werelden te maken. Door elkaars kennis en kwaliteiten te ervaren, hopen we te bereiken dat zich een groep van betrokken gebruikers vormt, opdat de kunsten groeien.  

Mail ons voor meer informatie of een offerte.